- Perfektes Aufbrühen von Kaffee oder Tee dank Schwanenhals-Ausguss
- Präzise einstellbare Temperaturen von 40 °C bis 100 °C
- Maximale Kontrolle dank Brüh-Timer und Warmhaltefunktion
Bouilloire Pour-Over GK502
Réglage de la température & minuterie
Precise pouring
Thanks to the swan-neck spout of the GK502 and its special shape, you can distribute the heated brewing water slowly and very precisely in circular movements over the ground coffee in the filter and thus extract the maximum amount of aromas from your favorite variety.
Une utilisation simple
With the stylish and intuitive rotary control, you can easily set the desired brewing temperature in 1°C increments between 40°C and 100°C. During heating, the GK502 displays the current water temperature. As soon as you start brewing, you can start the brewing timer by pressing and holding the dial for 3 seconds. This allows you to keep an eye on the brewing time at all times.
High-quality stainless steel housing
The matt black lacquered container with integrated limescale filter has a capacity of 900 ml and is made entirely of high-quality stainless steel. The lid can be easily removed for simple filling and cleaning.
Clever keep warm function
The GK502 pour-over kettle has an automatic keep-warm function for approx. 30 minutes after the brewing water has heated up - a great help when brewing tea or coffee! The keep-warm function can be switched on or off on the back of the base station as required. You can also switch the warning tones on or off and change the temperature unit °C/°F here.
Célébrez votre moment de plaisir !
Avec la bouilloire Pour-Over GK502 de GRAEF, découvre la perfection du café ou du thé infusé à la main. Contrôle le processus d'infusion avec une précision de maître - pour une eau d'infusion à température optimale pour ton single-origin ou ton thé vert préféré.
Une véritable pièce de collection - la bouilloire à col de cygne de GRAEF pour les amateurs de thé et de café - pour une infusion manuelle parfaite avec une précision exceptionnelle selon l'art artisanal ancien. L'infusion manuelle professionnelle n'a jamais eu meilleur goût !
- Infusion parfaite de café ou de thé grâce au bec verseur en col de cygne
- Températures réglables avec précision de 40 °C à 100 °C
- Contrôle maximal grâce au minuteur d'infusion et à la fonction de maintien au chaud